TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таравари: ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Слободен Печат - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од коалицијата Вреди, Арбен Таравари потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници и дека како доверлив партнер тесно соработуваат со нив и се подготвени да ја одиграат нивната улога во одржувањето на мирот и ...

Таравари: Македонија произведувач на безбедност – ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Скопје1 - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од редовите на коалицијата ВЛЕН потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници. Тој додава дека „како доверлив партнер, ние тесно соработуваме со нив и сме подготвени да ја одиграме нашата улога во одржувањето ...

Таравари: Македонија произведувач на безбедност - ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Канал5 - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од редовите на коалицијата ВЛЕН потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници. Како доверлив партнер, ние тесно соработуваме со нив и сме подготвени да ја одиграме нашата улога во одржувањето на мирот и ...

Таравари: ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Макфакс - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од редовите на коалицијата ВЛЕН потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници. Како доверлив партнер, ние тесно соработуваме со нив и сме подготвени да ја одиграме нашата улога во одржувањето на мирот и ...

Таравари: ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Опсервер - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од редовите на коалицијата ВЛЕН потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници. Како доверлив партнер, ние тесно соработуваме со нив и сме подготвени да ја одиграме нашата улога во одржувањето на мирот и ...

Таравари: ЕУ, САД и НАТО се нашите незаменливи сојузници

Либертас - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од редовите на коалицијата ВЛЕН потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници. Како доверлив партнер, ние тесно соработуваме со нив и сме подготвени да ја одиграме нашата улога во одржувањето на мирот и ...

Таравари: ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Точка - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од редовите на коалицијата ВЛЕН потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници. Како доверлив партнер, ние тесно соработуваме со нив и сме подготвени да ја одиграме нашата улога во одржувањето на мирот и ...

ТАРАВАРИ: ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници

Денешен - 13.04.2024

Кандидатот за претседател од коалицијата Вреди, Арбен Таравари потенцира дека ЕУ, САД и НАТО се наши незаменливи сојузници и дека како доверлив партнер тесно соработуваат со нив и се подготвени да ја одиграат нивната улога во одржувањето на мирот и ...