TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НЕВИДЕНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ ВО ДЕТСКА ГРАДИНКА: Воспитувачки во Белград им удираат шамари, ги влечат и ги газат две-годишните ...

Фактор - 21.01.2021

Во белградската населба Вождовац во градинка каде родители носеле на згрижување две, три-годишни деца, воспитувачките ги злоставувале, ги тепале, па дури и ги заклучувале во посебна просторија ако „не биле мирни“.

Болно за гедање: Воспитувачки во белградска приватна градинка ги малтретираат децата кои лежат на подот беспомошни ...

Press24 - 21.01.2021

На социјалните мрежи се појавија нови снимки за злоупотреба на деца, овој пат, наводно, од приватната градинка „Замак“ во Вождовац. Снимките, направени со мобилен телефон, понекогаш се болни за гледање.

Градника од пеколот: Воспитувачите ги малтретираат децата кои лежат на под беспомошни

Република - 21.01.2021

Во Белград постои градинка од пеколот како што е нарекуваат. Се наоѓа на Вождовац и се крена голема врева откако се појавија снимки како воспитувачки малтетираат деца. Една од нив буквално го влече држејќи го под мишки, а пак друга го држи детето на ...

Градинка или мачилиште: „Немирните“ деца ги заклучуваат и ги влечат по под (ФОТО)

PressingTV - 21.01.2021

Во Белград постои градинка од пеколот како што е нарекуваат. Се наоѓа на Вождовац и се крена голема врева откако се појавија снимки како воспитувачки малтетираат деца. Една од нив буквално го влече држејќи го под мишки, а пак друга го држи детето на ...

Градника од пеколот, воспитувачите ги малтретираат децата кои лежат на под беспомошни

Нетпрес - 21.01.2021

Во Белград постои градинка од пеколот како што е нарекуваат. Се наоѓа на Вождовац и се крена голема врева откако се појавија снимки како воспитувачки малтетираат деца. Една од нив буквално го влече држејќи го под мишки, а пак друга го држи детето на ...

Вознемирувачко: Воспитувачки малтретираат деца во белградска приватна градинка

Сител - 21.01.2021

На социјалните мрежи се појавија нови снимки за злоупотреба на деца, овој пат, наводно, од приватната градинка „Замак“ во Вождовац. Снимките, направени со мобилен телефон, понекогаш се болни за гледање.