TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Совршени татковци на модерното време

Кајгана - 13.06.2018

Татковците денес се подеднакво активирани во одгледувањето на децата како и мајките и тоа е една од најдобрите страни на модерното време на родова еднаквост. Овие татковци се вистински пример за тоа дека мажите може и треба да се грижат за нивните ...

Неверојатни фотографии што ги прикажуваат различните татковци

Кафе пауза - 13.06.2018

Кај нас за жал не постои Ден на таткото. Но, тоа не значи дека не треба да ги славиме нашите татковци. Една фотографка решила да направи проект во кој ги вклучила нејзиниот сопруг, пријателите и соседите по повод американскиот Ден на таткото.

Шминкање, хранење, менување пелени: Безусловната љубов на татковците кон децата

Црнобело - 12.06.2018

Ако некогаш сте помислиле дека само мајките се оние кои се целосно посветени на своите деца, се лажете. Татковците исто така ги сакаат нивните деца и се грижат за нив, обидувајќи се да поминат повеќе време заедно, но секој тоа го прави на различен ...