TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грозјето прави чуда за здравјето: Може да ви го препороди телото

Денешен - 11.09.2019

Овошјето богато со антиоксиданти, како што е грозјето, превентивно дејствува врз одредени видови на рак. Кардиоваскуларните заболувања, ракот и дијабетесот погодуваат најголем број луѓе денес, а еве како ова популарно сезонско овошје може да помогне ...

Грозјето прави чуда за здравјето: Може да ви го препороди телото

Курир - 12.09.2019

Овошјето богато со антиоксиданти, како што е грозјето, превентивно дејствува врз одредени видови на рак. Кардиоваскуларните заболувања, ракот и дијабетесот погодуваат најголем број луѓе денес, а еве како ова популарно сезонско овошје може да помогне ...