TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Аеродром се сели во зградата на „Скопски пазар“

Нетпрес - 27.03.2015

Општина Аеродром од понеделник ќе се пресели во ново седиште. Новото седиште на Општина Аеродром е на булевар Јане Сандански бр. 109А, во зградата на АД „Скопски пазар“, во близина на ТЦ „Капитол“.

Општина Аеродром се пресели во нова зграда

+инфо - 27.03.2015

Општина Аеродром од 30 март (понеделник) ќе се пресели во ново седиште. Новото седиште на Општина Аеродром е на булевар Јане Сандански бр. 109А, во зградата на АД „Скопски пазар“, во близина на ТЦ ...

Седиштето на општина Аеродром на нова локација

Курир - 27.03.2015

Администрацијата од скопската општина Аеродром од понеделник ќе се пресели на нова локација. Адресата на новото седиште на општина Аеродром е бул. „Јане Сандански“ бр. 109А, поточно во зградата на АД „Скопски пазар“, во близина на ТЦ ...

Општина Аеродром ќе се всели во дирекцијата на Скопски пазар

Скопје инфо - 27.03.2015

Администрацијата од скопската општина Аеродром од понеделник ќе се пресели на нова локација. Адресата на новото седиште на општина Аеродром е бул. „Јане Сандански“ бр. 109А, поточно во зградата на АД „Скопски пазар“, во близина на ТЦ „Капитол“.

Седиштето на општина Аеродром се сели на нова локација

МКД - 27.03.2015

Општина Аеродром со денешното соопштение ги извести граѓаните дека од 30 март (понеделник) општинската администрација ќе се пресели во ново седиште. Адресата на новото седиште на општина Аеродром е бул. „Јане Сандански“ бр.

Општина Аеродром се сели

Република - 27.03.2015

Администрацијата од скопската општина Аеродром од понеделник ќе се пресели на нова локација. Адресата на новото седиште на општина Аеродром е бул. „Јане Сандански“ бр. 109А, поточно во зградата на АД „Скопски пазар“, во близина на ТЦ ...

Општина Аеродром се сели на нова локација

Пулс24 - 27.03.2015

Се известуваат жителите на Општина Аеродром дека од 30.3.2015 година (понеделник), општинската администрација ќе се пресели во ново седиште. Адресата на новото седиште на Општина Аеродром е бул. „ Јане Сандански“ бр.