TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајката залудно бараше помош: Крадец го украл автомобилот со малечката Кјара (2) во него и ладнокрвно го турнал во ...

Сител - 20.03.2018

Двегодишната Кјара Мур од Кармартенпира во Западен Велс, која следната седмица требало да наполни три години, трагично починала кога крадец, кој го украл возилото додека малечката била внатре, ладнокрвно го турнал возилото во река заедно со неа во ...

Мајка залудно повикувала помош: Крадец украл автомобил, а иако 2-годишната Кјара била внатре, го истуркал возилото во ...

Точка - 20.03.2018

2-годишната Кјара Мур од Кармартеншир во западен Велс, која следната седмица требало да наполни три години, трагично загинала кога еден крадец, кој украл автомобил додека девојчето било внатре, го турнал возилото во река со се неа.

Мајка залудно повикувала помош: Крадец украл автомобил, а 2-годишната Кјара била внатре, го фрлил возилото во река!

Локално - 20.03.2018

Двегодишната Кјара Мур од Кармартеншир во западен Велс, која следната седмица требало да наполни три години, трагично загинала кога еден крадец, кој украл автомобил додека девојчето било внатре, го турнал возилото во река со се неа.