TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Писмо од иселеник: Зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

Факултети - 20.01.2018

Фото: извор Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако - загадениот воздух. Се караат луѓе во коментари демек овој чинел, оној не чинел. Седам и се чудам. Дали Македонија некогаш ќе мрдне од мртва точка? Колку ли години ...

Писмо од иселеник: Зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

Скопје24 - 20.01.2018

Факултети.мк објави статија од писмо на македонски иселеник кој сака да остане анонимен, а ние во продолжение ви го пренесуваме во целост: Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако – загадениот воздух.

Писмо од иселеник: Зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

Либертас - 21.01.2018

Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако – загадениот воздух. Се караат луѓе во коментари демек овој чинел, оној не чинел. Седам и се чудам. Дали Македонија некогаш ќе мрдне од мртва точка? Колку ли години поминаа во ...

ПИСМО ОД ИСЕЛЕНИК: Зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

iPortal - 21.01.2018

Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако – загадениот воздух. Се караат луѓе во коментари демек овој чинел, оној не чинел. Седам и се чудам. Дали Македонија некогаш ќе мрдне од мртва точка? Колку ли години поминаа во ...

Писмо од иселеник: Зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

Актуелно24 - 21.01.2018

Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако – загадениот воздух. Се караат луѓе во коментари демек овој чинел, оној не чинел. Седам и се чудам. Дали Македонија некогаш ќе мрдне од мртва точка? Го спакував куферот и ...

Писмо од иселеник: зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

Среќа.mk - 22.01.2018

Фото: извор Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако – загадениот воздух. Се караат луѓе во коментари демек овој чинел, оној не чинел. Седам и се чудам. Дали Македонија некогаш ќе мрдне од мртва точка? Колку ли години ...