TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милојевиќ: Одлуката на Собранието потврда на тезата за „голема Албанија“

Локално - 12.01.2019

Поранешниот дипломат Зоран Милојевиќ вели дека аманднманите во македонското Собрание не би биле усвоени да го немаше албанскиот фактор. Тој смета дека на терен постои координација на стратешки потези на албанскиот корпус кој се води од Тирана, а ...

Зоран Миливојевиќ: Одлуката на Собранието, потврда за тезата за „голема Албанија“

Вечер - 12.01.2019

Поранешниот дипломат Зоран Миливојевиќ за Радио телевизија Војводина вели дека амандманите во македонското Собрание не би биле усвоени да не беше албанскиот фактот и дека на терен постои координација на стратешките потези на албанскиот корпус кои се ...