TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лицемерие на СДС, не дозволува поставување на фотоволтаици на ЈП во Прилеп и затоа е директно одговорна за новите цени ...

24Инфо - 28.09.2022

Клептоманската СДС е најодговорна за катастрофалната состојба во државата. Ја покачија струјата за 50 % за домаќинствата, а од 500 до 700% за компаниите. Во исто време стапката на инфлација достигна рекордни 16%, што е двојно повисока стапка од ...

Лицемерие на СДС, не дозволува поставување на фотоволтаици на ЈП во Прилеп и затоа е директно одговорна за новите цени ...

Скопје1 - 28.09.2022

„Клептоманската СДС е најодговорна за катастрофалната состојба во државата. Ја покачија струјата за 50 % за домаќинствата, а од 500 до 700% за компаниите. Во исто време стапката на инфлација достигна рекордни 16%, што е двојно повисока стапка од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Лицемерие на СДС, не дозволува поставување на фотоволтаици на ЈП во Прилеп и затоа е директно одговорна за ...

А1 On - 28.09.2022

„Клептоманската СДС е најодговорна за катастрофалната состојба во државата. Ја покачија струјата за 50 % за домаќинствата, а од 500 до 700% за компаниите. Во исто време стапката на инфлација достигна рекордни 16%, што е двојно повисока стапка од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не дозволува јавните претпријатија да постават фотоволтаици

Канал5 - 28.09.2022

Клептоманската СДС е најодговорна за катастрофалната состојба во државата. Ја покачија струјата за 50 % за домаќинствата, а од 500 до 700% за компаниите. Во исто време стапката на инфлација достигна рекордни 16%, што е двојно повисока стапка од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Лицемерие на СДС, не дозволува поставување на фотоволтаици на ЈП во Прилеп и затоа е директно одговорна за ...

MakPress - 28.09.2022

Клептоманската СДС е најодговорна за катастрофалната состојба во државата. Ја покачија струјата за 50 % за домаќинствата, а од 500 до 700% за компаниите. Во исто време стапката на инфлација достигна рекордни 16%, што е двојно повисока стапка од ...