TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НИТУ НЕКОЈ ДНЕВНО СЛЕДЕЛ, НИТУ КОНТРОЛИРАЛ КАКО ВРАБОТЕНИТЕ СИ ГИ ВОЗЕЛЕ СЛУЖБЕНИТЕ КОЛИ - Државната ревизија по ...

Фактор - 25.11.2021

Никој не контролирал и не водел дневна евиденција за тоа колку и каде вработените во Агенцијата за вработување ги возат службените возила и колку бензин трошат, ниту, пак, се следело колку високи трошоци биле направени.

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Нова ТВ - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Независен - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

24Инфо - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

CivilMedia - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Опсервер - 24.11.2021

– Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата ...

Финансискиот извештај на Агенцијата за вработување доби неповолно мислење од ревизорите

МКД - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, пишува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија (ДЗР) за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Бриф - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Lider - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

MakPress - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

ДЗР упати неповолно мислење за финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Радио МОФ - 24.11.2021

Неусогласени податоци за евиденциите за постојани средства, залихата, паричен надоместок и активни мерки со сметководствена евиденција. Преземени обврски без спроведени јавни набавки над дозволениот праг со Законот за јавни набавки.

ДЗР со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за вработување

Вечер Прес - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија за Агенцијата за ...

Државна ревизија со неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај на Агенцијата за ...

еМагазин - 24.11.2021

Изразивме неповолно мислење за вистинитоста и објективноста на финансискиот извештај и за усогласеноста со законската регулатива, упатства и воспоставени политики, се наведува во Ревизорскиот извештај на Државниот завод за ревизија (ДЗР) за ...