TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Народната банка објави едукативно видео од областа на финансиите за граѓаните

Опсервер - 22.11.2020

– Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“. Серијалот е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат ...

Последен ден за пријавување учество на Деновите за финансиска писменост

Локално - 22.11.2020

Граѓаните уште денес ќе можат да се пријавар за едукативните видео презентации на тема Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, со кои ќе се организираат 4.

Денес е последен ден за пријавување за Деновите на финансиска писменост

Банкарство.мк - 22.11.2020

Денес е последен ден за пријавување за едукативните видео презентации на тема Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ќе ги организира Народната банка во рамки на 4-тото издание на Денови на финансиска ...

Уште денеска пријавување за Деновите на финансиска писменост

Опсервер - 22.11.2020

– Уште денеска граѓаните може да се пријавуват за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ќе ги организира Народната банка во рамки на 4.

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

24Инфо - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Бизнис Вести - 21.11.2020

Скопје, 21 ноември 2020 (МИА) – Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во ...

НБМ: До утре граѓаните може да се пријават за видео презентации за финансиско описменување

Денешен - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Frontline - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Слободен Печат - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

До утре пријавување за Деновите на финансиска писменост

Независен - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Вечер Прес - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

MakPress - 21.11.2020

Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска ...

ДЕНОВИ НА ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ: Рокот за пријавување истекува утре

Пари - 21.11.2020

Доколку сакате да се пријавите за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на финансиска писменост, тоа ќе ...

Уште денеска пријавување за Деновите на финансиска писменост

Frontline - 22.11.2020

Уште денеска граѓаните може да се пријавуват за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ќе ги организира Народната банка во рамки на 4.

Последен ден за пријавување за Деновите на финансиска писменост

CivilMedia - 22.11.2020

Уште денеска граѓаните може да се пријавуват за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ќе ги организира Народната банка во рамки на 4.

Уште денеска пријавување за Деновите на финансиска писменост

Независен - 22.11.2020

Уште денеска граѓаните може да се пријавуват за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ќе ги организира Народната банка во рамки на 4.

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Акцент - 22.11.2020

Завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги. За деновите на финансиска писменост што ги организира Народната банка во ...

Уште денеска пријавување за Деновите на финансиска писменост

MakPress - 22.11.2020

Уште денеска граѓаните може да се пријавуват за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ќе ги организира Народната банка во рамки на 4.

НБМ ЕДУЦИРА: Едукативно видео од финансиите за граѓаните

Денешен - 22.11.2020

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“. Серијалот е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат ...

Ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите”

Пари - 22.11.2020

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите”, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

Народната банка објави едукативно видео од областа на финансиите за граѓаните

MakPress - 22.11.2020

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“. Серијалот е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат ...

Народна банка со ново едукативно видео за финасиите на граѓаните

Вечер Прес - 22.11.2020

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“. Серијалот е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат ...

(Видео) Како да управувате со личните финансии – ново едукативно видео од Народната банка

Независен - 22.11.2020

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“. Серијалот е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат ...

(ВИДЕО) Совети за управување на личните финансии од Народна банка

еМагазин - 22.11.2020

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“. Серијалот е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат ...

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Опсервер - 21.11.2020

– Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што ги организира Народната банка во рамки на Деновите на ...