TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Легендарниот Dr. Packer со ремикс на песна од Четкар

Екран - 08.12.2023

Легендарниот Австралиски диџеј – продуцент Dr. Packer направи ремикс на песна од Владимир Четкар или поконкретно на неговата авторска композиција ‘Time Goes By’ која беше издадена на вториот студиски албум на македонскиот музички артист (гитарист, ...

Легендарниот Dr. Packer со ремикс на песна од Четкар

Република - 08.12.2023

Легендарниот Австралиски диџеј – продуцент Dr. Packer направи ремикс на песна од Владимир Четкар или поконкретно на неговата авторска композиција ‘Time Goes By’ која беше издадена на вториот студиски албум на македонскиот музички артист (гитарист, ...

Легендарниот Dr. Packer со ремикс на песна од Четкар

Точка - 09.12.2023

Легендарниот aвстралиски диџеј - продуцент Dr. Packer направи ремикс на песна од Владимир Четкар или поконкретно на неговата авторска композиција ‘Time Goes By’ која беше издадена на вториот студиски албум на македонскиот музички артист (гитарист, ...

Легендарниот Dr. Packer со ремикс на песна од Четкар

OhridNews - 09.12.2023

Легендарниот Австралиски диџеј и продуцент Dr. Packer направи ремикс на песната од Владимир Четкар „Time Goes By“ која беше издадена на вториот студиски албум на македонскиот музички артист (гитарист, вокалист, композитор, аранжер, продуцент и ...