TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung ја најавува новата и подобрена фитнес нараквица Samsung Galaxy Fit3

Фактор - 23.02.2024

Samsung Electronicsја најави новата фитнес нараквица Galaxy Fit3 со напредната технологија на Samsung за следење на здравјето, инспирирајќи ги сите да се чувствуваат најздраво и да прифатат поздрав начин на живот.

Samsung ја најавува новата и подобрена фитнес нараквица Samsung Galaxy Fit3

USB - 23.02.2024

Новата фитнес нараквица Galaxy Fit3 има сосема нов дизајн и им помага на корисниците да вежбаат попаметно, подобро да го разберат своето здравје и да уживаат во подобри поврзани искуства Samsung Electronicsја најави новата фитнес нараквица Galaxy ...

Samsung ја најавува новата и подобрена фитнес нараквица Samsung Galaxy Fit3

Хаштаг - 23.02.2024

Samsung Electronicsја најави новата фитнес нараквица Galaxy Fit3 [1] со напредната технологија на Samsung за следење на здравјето, инспирирајќи ги сите да се чувствуваат најздраво и да прифатат поздрав начин на живот.