TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поставени три нови мерачи на загадувањето, уште седум од следната недела

Мета - 11.01.2019

Страницата „Мој Воздух“ објави дека се додадени уште три мерни станици на мрежата „Airly“ лоцирани на плоштадот Македонија и во населбата Железарница, како и на Широк Сокак во Битола, а податоците од нивните отчитувања на параметрите на загадениот ...

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Вечер - 11.01.2019

На плоштадот “Македонија” и во населбата Железара во Скопје, како и на Широк Сокак во Битола се поставени три нови мерни сензори кои мерат параметри на загаден воздух. Апликациите отсега можат да се видат преку апликацијата МојВоздух.

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

24Инфо - 11.01.2019

Три нови мерни сензори за загаден воздух се поставени на плоштадот Македонија во Скопје и во населбата Железара, како и на Широк Сокак во Битола, објави „Мој Воздух“ на својата Фејсбук страна.

Поставени три нови мерачи на загадувањето, уште седум од следната недела

Либертас - 12.01.2019

Страницата „Мој Воздух“ објави дека се додадени уште три мерни станици на мрежата „Airly“ лоцирани на плоштадот Македонија и во населбата Железарница, како и на Широк Сокак во Битола, а податоците од нивните отчитувања на параметрите на загадениот ...

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Скопје инфо - 11.01.2019

Три нови мерни сензори за загаден воздух се поставени на плоштадот Македонија во Скопје и во населбата Железара, како и на Широк Сокак во Битола, објави „Мој Воздух“ на својата Фејсбук страна.