TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари го прими амбасадорот на Обединетото Кралство, Метју Лосон

Centar - 31.01.2023

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари денеска во неговиот кабинет го пречека британскиот амбасадор во Скопје, Метју Лосон. „Му се заблагодарив на амбасадорот Лосон за континуираната поддршка на Обединетото Кралство, како еден од нашите ...

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари се сретна со амбасадорот на Обединетото Кралство, Метју Лосон

Press24 - 31.01.2023

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари денеска во неговиот кабинет го пречека британскиот амбасадор во Скопје, Метју Лосон. „Му се заблагодарив на амбасадорот Лосон за континуираната поддршка на Обединетото Кралство, како еден од нашите ...

Британскиот амбасадор Метју Лосон ја посети општина Гостивар

Мета - 31.01.2023

Градоначалникот на општина Гостивар Арбен Таравари денеска во неговиот кабинет го прими британскиот амбасадор во Скопје, Метју Лосон. Тој му се заблагодарил за континуираната поддршка на Обединетото Кралство, како еден од нашите најважни сојузници ...

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари го прими амбасадорот на Обединетото Кралство, Метју Лосон

Опсервер - 31.01.2023

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари денеска во неговиот кабинет го пречека британскиот амбасадор во Скопје, Метју Лосон. „Му се заблагодарив на амбасадорот Лосон за континуираната поддршка на Обединетото Кралство, како еден од нашите ...