TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Се отцепи ледена област од Антарктикот, вкупната површина е поголема од Лондон

Порта - 27.02.2021

Ледената област на Дедо Мраз, поголема од поголемата област во Лондон се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на санта е 1.270 квадратни километри, а нејзината ...

Санта лед, 20. пати поголема од Менхетн, се одвоила од Антарктикот

Екран - 27.02.2021

Оваа голема санта мраз сега може да се движи во која било насока Огромна санта мраз со димензии 1.270 квадратни километри, или околу 20. пати поголема од Менхетен, се одвоила од Антарктикот, околу 10.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Опсервер - 27.02.2021

– Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Од Антарктикот се откачи санта мраз поголема од Лондон

+инфо - 27.02.2021

Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри. Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Либертас - 27.02.2021

– Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Сител - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Независен - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

(Видео) На Антарктикот се отцепи санта мраз поголема од Лондон

24Инфо - 27.02.2021

Санта мраз, поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Санта мраз со површина поголема од Лондон се откачи од Антарктикот

Курир - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Слободен Печат - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Вечер Прес - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

Frontline - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.

Aнтарктик: Се откачи санта мраз со површина поголема од Лондон

MakPress - 27.02.2021

Санта мраз, со површина поголема од Лондон, се отцепи од Антарктикот, на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот пол. Вкупната површина на сантата е 1.270 квадратни километри, а нејзината дебелина е 150 метри.