TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автокоманда три години е заборавена од градоначалникот Георгиевски, ветувања многу – реализација нула

24Инфо - 21.11.2020

Интегрален текст од прес конференција на Валентина Петровска од ОК ВМРО-ДПМНЕ во Гази Баба „Ви се обраќам денес со цел да ве информирам за сето она што се случуваше или подобро речено не се случуваше изминативе три години во Автокоманда.

Петровска: Автокоманда три години е заборавена од градоначалникот Борис Георгиевски, ветувања многу – реализација нула

Курир - 21.11.2020

Ви се обраќам денес со цел да ве информирам за сето она што се случуваше или подобро речено не се случуваше изминативе три години во Автокоманда. Граѓаните се гневни, лути и со право бараат услови за подобар живот кој пред три години во својата ...

Петровска: Автокоманда е заборавена од градоначалникот Борис Георгиевски, ветувања многу – реализација нула

Нетпрес - 21.11.2020

Ви се обраќам денес со цел да ве информирам за сето она што се случуваше или подобро речено не се случуваше изминативе три години во Автокоманда. Граѓаните се гневни, лути и со право бараат услови за подобар живот кој пред три години во својата ...

Петровска: Автокоманда три години е заборавена од градоначалникот Борис Георгиевски, ветувања многу – реализација нула

MakPress - 21.11.2020

Ви се обраќам денес со цел да ве информирам за сето она што се случуваше или подобро речено не се случуваше изминативе три години во Автокоманда. Граѓаните се гневни, лути и со право бараат услови за подобар живот кој пред три години во својата ...