TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Овие места сега се најсигурни за одмор

Студенти - 23.02.2021

Сите се надеваат дека ситуацијата со коронавирусот ќе се врати во нормала, па некои веќе и си планираат одмори. Но, секако треба да бидеме внимателни со одбирање на местото. Според еuronews.com овие се најсигурни дестинации за одмор.

Овие места сега се најсигурни за одмор

Курир - 22.02.2021

Сите се надеваат дека ситуацијата со коронавирусот ќе се врати во нормала, па некои веќе и си планираат одмори. Но, секако треба да бидеме внимателни со одбирање на местото. Според еuronews.com овие се најсигурни дестинации за одмор.