TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателот на Литванија Гитан Наусед положи заклетва во Парламентот

Опсервер - 12.07.2019

Новоизбраниот претседател на Литванија, Гитан Наусед денеска положи свечена заклетва во Парламентот. Наусед во својот говор ја истакна потребата за зачувување на стратегискиот курс на земјата кон посилна евроатланска интеграција и тесни врски со ЕУ ...

Претседателот на Литванија Гитан Наусед положи заклетва во Парламентот

MakPress - 12.07.2019

Новоизбраниот претседател на Литванија, Гитан Наусед денеска положи свечена заклетва во Парламентот. Наусед во својот говор ја истакна потребата за зачувување на стратегискиот курс на земјата кон посилна евроатланска интеграција и тесни врски со ЕУ ...

Претседателот на Литванија Гитан Наусед положи заклетва во Парламентот

А1 On - 12.07.2019

Новоизбраниот претседател на Литванија, Гитан Наусед денеска положи свечена заклетва во Парламентот. Наусед во својот говор ја истакна потребата за зачувување на стратегискиот курс на земјата кон посилна евроатланска интеграција и тесни врски со ЕУ ...