TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

А1 On - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

Девет кандидати за претседателската функција во Чешка

Н.Македонија - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

OhridNews - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка

360 степени - 26.11.2022

Анкетите укажуваат на поранешниот генерал и поранешен претседател на Воениот комитет на НАТО, Петар Павел и милијардерот и поранешен чешки премиер Андреј Бабиш како двајца главни фаворити за претседателската функција Девет кандидати следниот месец ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Опсервер - 26.11.2022

– Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Во Центар - 26.11.2022

– Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Курир - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

MakPress - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Алсат-М - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Нетпрес - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Zoom - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

ИЗБОРИ ВО ЧЕШКА: Девет кандидати за претседател на државата

Денешен - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Lider - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...

За претседателската функција во Чешка има девет кандидати

Press24 - 26.11.2022

Девет кандидати следниот месец ќе влезат во изборната трка за претседател на Чешка, соопшти чешкото Министерство за внатрешни работи. Дванаесет кандидати не ги исполнија основните критериуми за учество, меѓу кои и мултимилионерот Карел Јанечек и ...