TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сугарески: Во крајна фаза преговорите за автопатот Кичево-Охрид

+инфо - 14.02.2018

Во врска со обвиненијата што СЈО ги има покренато за изградбата на овој автопат, тој вели дека станува збор за обвинение, а не за докажана вина. Во крајна фаза се преговорите за потпишување анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за ...

Сугарески: Преговорите за анекс-договорот за автопатот Кичево-Охрид се во крајна фаза...

Н.Македонија - 14.02.2018

Сугарески: Во крајна фаза преговорите за анекс договорот за автопатот Кичево-Охрид Во крајна фаза се преговорите за потпишување на анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за изградба на автопатот Кичево-Охрид.

Сугарески: Ако не се потпише анексот, Македонија може да остане и без автопат и без финансиски средства

Press24 - 14.02.2018

Во крајна фаза се преговорите за потпишување на анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Анексот треба да овозможи доизградба на автопатот, кој со основниот договор требаше да биде завршен до 31 ...

Сугарески: Може да останеме без автопат ако не потпишеме анекс со „Синохидро“

Фокус - 14.02.2018

Во крајна фаза се преговорите за потпишување анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Анексот треба да овозможи доизградба на автопатот, кој со основниот договор требаше да биде завршен до 31 ...

Сугарески: Може да останеме без автопат ако не потпишеме анекс со „Синохидро“

Локално - 14.02.2018

Во крајна фаза се преговорите за потпишување анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Анексот треба да овозможи доизградба на автопатот, кој со основниот договор требаше да биде завршен до 31 ...

Сугарески: Ако не се потпише анекс со „Синохидро“, Македонија може да остане без автопат

Стандард - 14.02.2018

Во крајна фаза се преговорите за потпишување на анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Анексот треба да овозможи доизградба на автопатот, кој со основниот договор требаше да биде завршен до 31 ...

(ВИДЕО) Сугарески: Во крајна фаза преговорите за анекс договорот за автопатот Кичево-Охрид

Либертас - 14.02.2018

Во крајна фаза се преговорите за потпишување на анекс на договорот со кинеската компанија „Синохидро“ за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Анексот треба да овозможи доизградба на автопатот, кој со основниот договор требаше да биде завршен до 31 ...