TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Само за богати и романтични- билет за легендарниот Ориент Експрес чини и до 67.000 евра (ФОТО)

Канал5 - 28.09.2023

Возењето со Ориент Експрес не е минато и роман на Агата Кристи. Ако не сте знаеле, и денес можете да се возите со Ориент Експрес низ Европа, а сега се вика Venice Simplon-Orient-Express и е во сопственост на Белмонд.

Патувањето со Orient Express е незаборавно искуство, ноќевање чини до 12.000 евра

Кајгана - 28.09.2023

Патувањето со познатиот воз Orient Express е едно од најгламурозните патувања што можете да ги доживеете. Venice Simplon-Orient-Express, на многумина познат по делото „Убиство во Ориент Експрес“ од Агата Кристи, инспирираше многу уметници во текот ...

(Фото) Возењето со овој воз чини и до 67 илјади евра – јасно е и зошто

Точка - 28.09.2023

Возењето со „Orient Express“ не е минато и ситуација која се случува само во романите на Агата Кристи. Доколку не сте знаеле и денес може да се возите со „Orient Express“ низ Европа, а возот денес се вика „Venice Simplon-Orient-Express“ и е во ...