TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Дутерте: На жените бунтовнички пукајте им во вагините

Макфакс - 13.02.2018

Организациите за човекови права ја осудија изјавата на претседателот на Филипини, Родриго Дутерте, кој рече дека војската треба да им пука во вагините на бунтовниците од женски род затоа што така ќе станат непотребни.

Скандалозна изјава на Дутерте: Пукајте им во вагините, жените без нив се бескорисни

Точка - 13.02.2018

Филипинскиот претседател Родриго Дутерте уште еднаш го запрепасти светот со своите изјави и повикот на насилство. Тој им рекол на филипинските војници дека треба да пукаат во вагините на комунистичките бунтовници, наместо да ги убиваат.

Филипинскиот претседател Дутерте: Пукајте им на бунтовничките во вагините

МКД - 13.02.2018

Филипинскиот претседател Родриго Дутерте минатата недела им кажал на своите војници да им пукаат на жените бунтовнички во гениталиите, што е само последната во низата негови алармантни изјави во кои повикува на противзаконско насилство или се фали ...

(Видео) Дутерте: На жените бунтовнички пукајте им во вагините

Вечер - 13.02.2018

Организациите за човекови права ја осудија изјавата на претседателот на Филипини, Родриго Дутерте, кој рече дека војската треба да им пука во вагините на бунтовниците од женски род затоа што така ќе станат непотребни.

Скандалозна изјава на Дутерте: Пукајте им во вагините, жените без нив се бескорисни

Република - 13.02.2018

Филипинскиот претседател Родриго Дутерте уште еднаш го запрепасти светот со своите изјави и повикот на насилство. Тој им рекол на филипинските војници дека треба да пукаат во вагините на комунистичките бунтовници, наместо да ги убиваат.

(ВИДЕО) Дутерте до бунтовничките: Ќе ви пукаме во вагините за да бидете бескорисни

А1 On - 13.02.2018

Организациите за човекови права ја осудија изјавата на претседателот на Филипини, Родриго Дутерте, кој рече дека војската треба да им пука во вагините на бунтовниците од женски род затоа што така ќе станат непотребни.

(Видео) Дутерте: На жените бунтовнички пукајте им во вагините

Sky - 14.02.2018

Организациите за човекови права ја осудија изјавата на претседателот на Филипини, Родриго Дутерте, кој рече дека војската треба да им пука во вагините на бунтовниците од женски род затоа што така ќе станат бескорисни.