TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Интервју со Данела Арсовска за висока политика и градски проблеми

360 степени - 27.02.2024

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени”, емитувано на 26 февруари 2024 г. на МРТ 1, во кое гостува Данела Арсовска – градоначалничка на Град Скопје и претседателка на партијата Нова алтернатива Зошто не формираше нова политичка ...

Данела Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на парламентарните избори

360 степени - 26.02.2024

Јас верувам во сопствениот капацитет, во ставовите кои ги застапувам и верувам дека граѓаните знаат да препознаат кога нешто е вистинито и чесно и искрено – вели лидерката на Нова алтернатива и градоначалничка на Скопје за одлуката да не прават ...

(ВИДЕО) Вечерва во 360°: Интервју со Данела Арсовска за висока политика и градски проблеми

360 степени - 26.02.2024

Новото дебатно издание на емисијата „360 степени”, во кое гостува Данела Арсовска – градоначалничка на Град Скопје и претседателка на партијата Нова алтернатива, се емитува вечерва (26 февруари 2024 г.

Арсовска за гласините дека и ја купиле партијата: Ќе се видиме на суд!

Фокус - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Во интервју за „360 степени“ на МРТ 1 , таа вели дека верува во сопствениот и капацитетот на ...

Данела Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на парламентарните избори

Либертас - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Во интервју за „360 степени“ на МРТ 1 , таа вели дека верува во сопствениот и капацитетот на ...

Данела Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на парламентарните избори

Press24 - 26.02.2024

П артијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Во интервју за „360 степени“ на МРТ 1 , таа вели дека верува во сопствениот и капацитетот на ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на парламентарнитe избори

Независен - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

Локално - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

24Инфо - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...

Партијата на Арсовска ќе настапи сама на изборите

Република - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

Во Центар - 26.02.2024

– Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

МКД - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, вели дека верува во сопствениот и капацитетот на партијата, со која ќе имаат ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

4NEWS - 26.02.2024

Арсовска, вели дека верува во сопствениот и капацитетот на партијата, со која ќе имаат кандидатски листи во сите шест изборни единици. Арсовска наведува дека ќе ја предводи листата на НА во Изборна единица 1, но притоа не ги открива останатите ...

ПАРТИЈАТА НА ДАНЕЛА ЌЕ НАСТАПИ САМОСТОЈНО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ Нова алтернатива нема да влегува во ниту една ...

+инфо - 26.02.2024

Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, рече дека верува во сопствениот и во капацитетот на партијата, со која ќе имаат кандидатски листи во сите шест изборни единици. Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

Либертас - 26.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...

Вечерва во 360°: Интервју со Данела Арсовска за висока политика и градски проблеми

Точка - 26.02.2024

Новото дебатно издание на емисијата „360 степени”, во кое гостува Данела Арсовска – градоначалничка на Град Скопје и претседателка на партијата Нова алтернатива. Зошто не собра илјада пристапници и не формираше нова политичка партија туку презеде ...

Арсовска ќе се кандидира во првата изборна единица, Нова алтернатива ќе настапи самостојно на парламентарните избори

Н.Македонија - 27.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

Скопје инфо - 27.02.2024

Партијата Нова алтернатива чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот на ...

Арсовска со Нова алтернатива ќе настапи самостојно на претстојните парламентарни избори

Zoom - 27.02.2024

Партијата Нова алтернатива (НА), чија лидерка од неодамна е градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, ќе настапи самостојно на парламентарните избори. Арсовска, во интервју за „360 степени“ на МРТ 1, вели дека верува во сопствениот и капацитетот ...