TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пробиотиците го намалуваат ризикот од алергии

24 Вести - 20.03.2018

Придобивките од користењето на пробиотици уште од денот на раѓање, и научно, преку специјална студија спроведена на Универзитетот за медицина во Свонси е докажано. Станува збор за обемна студијата во која биле вклучени 450 новороденчиња.

Пробиотиците го намалуваат ризикот од алергии

Нова ТВ - 20.03.2018

Придобивките од користењето на пробиотици уште од денот на раѓање, и научно, преку специјална студија спроведена на Универзитетот за медицина во Свонси е докажано. Станува збор за обемна студијата во која биле вклучени 450 новороденчиња.

Д-Р Нajџел Пламер: Пробиотиците го намалуваат ризикот од алергии

Кајгана - 20.03.2018

Придобивките од користењето на пробиотици уште од денот на раѓање, и научно, преку специјална студија спроведена на Универзитетот за медицина во Свонси е докажано. Станува збор за обемна студијата во која биле вклучени 450 новороденчиња.

Најџел Пламер: Пробиотиците го намалуваат ризикот од алергии

Фокус - 20.03.2018

Придобивките од користењето на пробиотици уште од денот на раѓање, и научно, преку специјална студија спроведена на Универзитетот за медицина во Свонси е докажано. Станува збор за обемна студијата во која биле вклучени 450 новороденчиња.