TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Санација на сите улици во Пржино, четврт од седумте капитални проекти за роденденот на Кисела Вода

Курир - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес го промовираше овој, четврт од седумте капитални проекти кои се реализираат по повод роденденската недела на Општина Кисела Вода, кој ...

Фекална канализација во „11 Октомври- бараки“, трет капитален проект за роденденот на Општина Кисела Вода

Скопје инфо - 30.06.2022

Денеска градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски го промовираше третиот од седумте капитални инфраструктурни проекти во рамките на роденденската седмица на Општина Кисела Вода. Се работи за изградба на фекална канализација на улицата “Петар ...

Општина Кисела Вода со забавни настани и промоција на проекти одбележува 67 години постоење

Слободен Печат - 30.06.2022

Општина Кисела Вода со промоција на инфраструктурни проекти и низа културни и забавни активности го одбележува 67. роденден. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денеска во Утрински брифинг ги повика сите жители на Скопје да бидат дел од музичките ...

Санација на сите улици во Пржино, четвртиот од седумте капитални проекти за роденденот на Кисела Вода

Нетпрес - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес го промовираше овој, четврт од седумте капитални проекти кои се реализираат по повод роденденската недела на Општина Кисела Вода, кој ...

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на улиците во Пржино

Канал5 - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. -Се работи за обнова на патна инфраструктура во должина од над шест километри, односно над 12 илјади квадратни метри. Улици на кои никој не интервенирал децении наназад.

Санација на сите улици во Пржино, четврти од седумте капитални проекти за роденденот на Кисела Вода

Вечер Прес - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес го промовираше овој, четврт од седумте капитални проекти кои се реализираат по повод роденденската недела на Општина Кисела Вода, кој ...

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на улиците во Пржино

24Инфо - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. -Се работи за обнова на патна инфраструктура во должина од над шест километри, односно над 12 илјади квадратни метри. Улици на кои никој не интервенирал децении наназад.

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на улиците во Пржино

Lider - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. -Се работи за обнова на патна инфраструктура во должина од над шест километри, односно над 12 илјади квадратни метри. Улици на кои никој не интервенирал децении наназад.

Санација на сите улици во Пржино, четврт од седумте капитални проекти за роденденот на Кисела Вода

24Инфо - 30.06.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. -Се работи за обнова на патна инфраструктура во должина од над шест километри, односно над 12 илјади квадратни метри. Улици на кои никој не интервенирал децении наназад.

Привршува санацијата на сите улици во Пржино

Скопје инфо - 01.07.2022

Општина Кисела Вода го завршува проектот за санирање на сите улици во Пржино. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски го промовираше овој, четврти од седумте капитални проекти кои се реализираат по повод роденденската недела на Општина Кисела Вода, кој носи ...