TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пијан градоначалник го прекршил карантинот , па се скрил од полицијата во мртовечки ковчег (ВИДЕО)

Канал5 - 23.05.2020

Градоначалникот на мало гратче во Перу бил фатен како го крши карантинот додека се опивал со пријателите, па се обидел да се извлече со лежење во ковчег и преправајќи се дека е мртов. Полицијата го снимила Хaиме Роландо Урбино Торес како лежи во ...

Се преправал дека е мртов од коронавирус: Пијан градоначалник легна во ковчег за да се спаси

Слободен Печат - 22.05.2020

Пиел со пријателите за време на полициски час, полицијата дојде да го уапси. Градоначалник на едно градче во Перу е фатен како го крши карантинот пијанчејќи се со пријателите па се обидел да се извлече така што легнал во ковчег и се правел дека е ...

Градоначалник пијан легнал во ковчег и се преправал дека е мртов (ВИДЕО)

Кумановски м. - 22.05.2020

Градоначалникот на еден перуански град „се преправал дека е мртов“ кога полицијата дошла по него затоа што тој се опивал со пријателите за време на изолацијата и со тоа ги прекршил пропишаните епидемиолошки мерки.

„Корона парти“: Градоначалник глумел дека е мртов пред полицијата, претходно прекрушувајќи ги сите мерки

Бриф - 22.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу бил фатен како го прекршува карантинот опивајќи се заедно со пријателите, потоа се обидел да се извлече легнвајќи во мртовечки ковчег и глумел дека е мртов.

Пијан градоначалник легнал во ковчег и се преправал дека е умрен од корона

Репортер - 22.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу се преправал дека е мртов бидејќи полицијата го фатила како ги крши мерките воведени поради коронавирусот додека пиел со пријателите. Хаиме Роландо Урбина Торес е снимен како лежи во отворен ковчег со маска ...

Градоначалник глумел дека е мртов пред полицијата, претходно прекрушувајќи ги сите мерки

iPortal - 22.05.2020

Градоначалникот на еден мал град во Перу бил фатен како го прекршува карантинот опивајќи се заедно со пријателите, потоа се обидел да се извлече легнвајќи во мртовечки ковчег и глумел дека е мртов.

Се преправал дека е мртов од коронавирус: Пијан градоначалник легна во ковчег за да се спаси

Курир - 22.05.2020

Пиел со пријателите за време на полициски час, полицијата дојде да го уапси. Градоначалник на едно градче во Перу е фатен како го крши карантинот пијанчејќи се со пријателите па се обидел да се извлече така што легнал во ковчег и се правел дека е ...

„Лажна“ смрт: Пијан градоначалник го прекршил карантинот, од полицијата се криел во мртовечки ковчег/ВИДЕО

Вечер - 23.05.2020

Фото: Twitter Градоначалникот на мало гратче во Перу бил фатен како го прекршува карантинот додека пиел со пријателите, па се обидел да се извлече легнувајќи во ковчег и преправајќи се дека е мртов.