TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот

Локално - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања денес учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како говорник на панелот ...

Димитров: Не е пристојно да се предизвикува соседот за прашања кои се многу внатрешни и интимни, како што е јазикот.

24 Вести - 05.12.2021

Ниту една европска земја одделно не е доволно силна за справување со современите предизвици, единствениот начин е европскиот проект за обединување на континентот што без овој регион - Западниот Балкан, секогаш ќе биде нецелосен и недовршен, ова ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Либертас - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот

Lider - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Сител - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Нова ТВ - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

24Инфо - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Не е пристојно да се предизвикува соседот за интимни прашања како што е јазикот

360 степени - 05.12.2021

Димитров дополни дека европскиот проект се темели на градење заеднички европски идентитет заснован на вредности како главна придобивка од процесот На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот

Слободен Печат - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Опсервер - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Точка - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања денес учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како говорник на панелот ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

MakPress - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Centar - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања денес учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како говорник на панелот ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Вечер Прес - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Република - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања денес учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како говорник на панелот ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

CivilMedia - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Н.Македонија - 05.12.2021

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров, на покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот, нашиот (не)успех ќе биде (не)успех и за ЕУ

Frontline - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ”, како ...

Димитров: Македонската приказна е надеж за европскиот проект на Балканот

МКД - 05.12.2021

На покана на Алијансата на либерали и демократи за Европа (АЛДЕ), заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денеска учествуваше на регионалната конференција „Обновен наратив за забрзана интеграција во ЕУ", како ...