TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новозеландската „Птица на векот“ е путекетеке

Бриф - 15.11.2023

Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за парење, победи на специјалниот натпревар „Птица на векот“ што се одржа на Нов Зеланд, триумфирајќи откако британскиот комичар Џон Оливер почна со кампањата за ...

Новозеландската „Птица на векот“ е путекетеке

Канал5 - 15.11.2023

Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за парење, победи на специјалниот натпревар „Птица на векот“ што се одржа на Нов Зеланд. Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен ...

(Видео) Новозеландската „Птица на векот“ е путекетеке

MakPress - 15.11.2023

Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за парење, победи на специјалниот натпревар „Птица на векот“ што се одржа на Нов Зеланд, триумфирајќи откако британскиот комичар Џон Оливер почна со кампањата за ...

Путекетеке – новозеландската „Птица на векот“

ТВ21 - 16.11.2023

Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за парење, победи на специјалниот натпревар „Птица на векот“ што се одржа на Нов Зеланд, триумфирајќи откако британскиот комичар Џон Оливер почна со кампањата за ...

Путекетеке – птица прогласена за најубава во Нов Зеланд, има гадна навика со своите пердуви

4NEWS - 16.11.2023

Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за парење, победи на специјалниот натпревар „Птица на векот“ што се одржа на Нов Зеланд, триумфирајќи откако британскиот комичар Џон Оливер почна со кампањата за ...

Путекетеке – новозеландската „Птица на векот“

Zoom - 16.11.2023

реклама Путекетеке, необичната „птица која блуе“ што се одликува и со свој уникатен „обред“ за парење, победи на специјалниот натпревар „Птица на векот“ што се одржа на Нов Зеланд, триумфирајќи откако британскиот комичар Џон Оливер почна со ...