TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Швајцарско истражување: Музиката влијае врз вкусот на сирењата

+инфо - 15.03.2019

Според истражувањето, најдобро влијание врз вкусот на сирењата има хип-хоп музиката. Швајцарскиот готвач и член на жирито Бенџамин Лузи рекол дека разликите помеѓу сирењата биле воочливи во секој поглед.

Швајцарско истражување: Хип-хопот најдобро влијае на вкусот на сирењето

Опсервер - 15.03.2019

Изложеноста на сирењето на постојана музика може да го засили неговиот вкус, при што се покажало дека при тоа хип-хопот е поефикасен од делата на Моцарт, објавија швајцарски научници. Девет пити Ементалер тешки по 10 килограми во септември биле ...

Неверојатно истражување: Хип-хопот го засилува вкусот на сирењето

Вечер - 15.03.2019

Изложеноста на сирењето на постојана музика може да го засили неговиот вкус, при што се покажало дека при тоа хип-хопот е поефикасен од делата на Моцарт, објавија швајцарски научници. Девет пити Ементалер тешки по 10 килограми во септември биле ...