TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро

Локално - 14.06.2018

Водата од Дојранското Езеро која пред неколку дена за неполн месец вторпат се излеа и ги поплави плажите и рекреативната патека полека се повлекува во езерското корито. Ова го соопшти градоначалникот на Дојран Анго Ангов, кој уште при првото ...

Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро

А1 On - 14.06.2018

Водата од Дојранското Езеро која пред неколку дена за неполн месец вторпат се излеа и ги поплави плажите и рекреативната патека полека се повлекува во езерското корито. Ова го соопшти градоначалникот на Дојран Анго Ангов, кој уште при првото ...

Излеаната вода се повлекува во Дојранското Езеро

Н.Македонија - 14.06.2018

Водата од Дојранското Езеро која пред неколку дена за неполн месец вторпат се излеа и ги поплави плажите и рекреативната патека полека се повлекува во езерското корито. Ова го соопшти градоначалникот на Дојран Анго Ангов, кој уште при првото ...