TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милевски бара да не се затвора ски-центарот Копанки

Тера - 13.03.2018

Пратеникот од ЛДП Горан Милевски преку својот Facebook профил побара да не се затвора ски-центарот Копанки. Еве што напиша на неговиот профил. „Тоа што за директорот на ЕЛЕМ е трошок, за жителите на Битола е здравје.

„Елемтурс“: Копанки не работи, оти нема услови за скијање

+инфо - 13.03.2018

„Елемтурс“ информира дека во ски-центарот Копанки моментално нема услови за скијање поради топење на снегот и од таа причина ски-лифтот на Копанки не работи. Од компанијата тврдат дека по завршувањето на викендот, поради новонастанатата состојба со ...

МИЛЕВСКИ Не го затворајте ски-центарот Копанки! (ВИДЕО)

+инфо - 13.03.2018

Тоа што за директорот на ЕЛЕМ е трошок, за жителите на Битола е здравје. Како пратеник на ЛДП и битолчанец жестоко ја осудувам и ја отфрлам одлуката на генералниот директор на ЕЛЕМ, Драган Миноски, да го затвори ски центарот “Копанки” поради, како ...

ЕЛЕМ ТУРС за ски-центарот Копанки

Тера - 13.03.2018

По барањето и критиките од пратеникот Милевски, со писмена реакција се огласија од ЕЛЕМ ТУРС во која се вели: „Во ски-центарот Копанки во моментов нема услови за скијање поради топење на снегот и од таа причина ски-лифтот на Копанки не работи.

Пратеникот Милевски обвини дека се затвора ски центарот на Пелистер, од ЕЛЕМ Турс велат дека тоа е само за неделава оти ...

Сакам да кажам - 13.03.2018

Пратеникот на ЛДП од Битола, Горан Милевски, ја разбранува битолската јавност откако на својот Фејсбук профил напиша дека има одлука од страна на ЕЛЕМ за затворање на Ски центарот „Копанки“ на Пелистер.