TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем интерес кај кавадарчани и росоманци за набавка на земјоделска механизација преку ИПАРД

MTM - 11.01.2019

Голем е интересот кај кавадарчани и росоманци за набавка на земјоделска механизација преку ИПАРД програмата. Оваа информација за МИА ја потврди Драган Николов, советник во кавадаречката подружница на Агенцијата за поттикнување на развојот во ...

Земјоделците имаат уште две недели да аплицираат за европските пари

Сител - 10.01.2019

Земјоделците да побрзаат во аплицирањето за пари од ИПАРД. При крај се роковите за двата огласи за преработувачката индустрија и за фармерите. Земјоделците на располагање имаат вкупно 25 милиони евра за двата повика.

МЗШВ: Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2 Програмата

А1 On - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

МЗШВ: Наскоро истекува рокот за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2-програмата

Макфакс - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2

24Инфо - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи”.

Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2

Опсервер - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

Побрзајте, рокот за ИПАРД истекува за три недели

+инфо - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2

1tv - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2

MTM - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

МЗШВ: Наскоро истекува рокот за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2-програмата

Денар - 10.01.2019

За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“. Рокот за поднесување барања за мерката 1 „Инвестиции во ...

Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2

Вечер - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2

Сител - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

(ВИДЕО) МЗШВ: Наскоро истекува рокот за конкурирање за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2 ...

iPortal - 10.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.

Наскоро истекува рокот за двете мерки за инвестиции во земјоделството од ИПАРД 2-програмата

Иновативност - 10.01.2019

За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“. Рокот за поднесување барања за мерката 1 „Инвестиции во ...

МЗШВ: Наскоро истекува рокот за конкурирање за  двете мерки за инвестиции во земјоделството од  ИПАРД 2 Програмата

Бизнис Вести - 11.01.2019

За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи“.