TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ИМ ПРИРЕДИЛЕ ВИСТИНСКИ ПЕКОЛ - осомничените ги држат во делот на зградата каде што не можат да влезат ни ...

Фактор - 08.12.2023

Таткото и останатите осомничени за киднапирањето и убиството на Вања Ѓорчевска (14) се соочија со остар револт кај останатите притвореници во затворот Шутка во Скопје. Секогаш кога ќе ги извадат и вратат во Шутка, затворениците, штом ги видат низ ...

Довикувања, навреди, тропање по решетки: Затворениците во Шутка гневни на осомничените за убиството на Вања

Скопје1 - 08.12.2023

Четворицата осомничени за киднапирањето на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски кои добија притвор и се во затворот „Скопје“ во Шутка, се соочуваат со револтот на останатите притвореници, дознава „Скопје1“.

НА ТАТКОТО НА МАЛАТА ВАЊА ЗАТВОРЕНИЦИТЕ МУ ПРИРЕДИЛЕ ПЕКОЛ: Осомничените се држат во дел од зградата во која не можат ...

Во Центар - 08.12.2023

Таткото и останатите осомничени за киднапирањето и убиството на Вања Ѓорчевска (14) се соочија со остар револт кај останатите притвореници во затворот Шутка во Скопје. Секогаш кога ќе ги извадат и вратата во Шутка , затворениците ги гледаат низ ...

ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ИМ ПРИРЕДИЛЕ ПЕКОЛ – осомничените ги држат во делот на зградата каде што не можат да влезат ни сите ...

Пулс24 - 08.12.2023

Таткото и останатите осомничени за киднапирањето и убиството на Вања Ѓорчевска (14) се соочија со остар револт кај останатите притвореници во затворот Шутка во Скопје. Секогаш кога ќе ги извадат и вратат во Шутка, затворениците, штом ги видат низ ...

Осомничените за Вања се одвоени од другите притвореници и затвореници во Шутка

24Инфо - 09.12.2023

Таткото и останатите осомничени за киднапирањето и убиството на Вања Ѓорчевска (14) се соочија со остар револт кај останатите притвореници во затворот Шутка во Скопје. Секогаш кога ќе ги извадат и вратат во Шутка, затворениците, штом ги видат низ ...