TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

До крајот на годината трговски претставништва во три земји

Фактор - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата, пренесе МИА.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

Локално - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

Сител - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината Северна Македонија ќе отвори трговски претставништва во Германија, Турција и САД

А1 On - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

Македонија ќе отвори трговски претставништва во Германија, Турција и САД

МКД - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

+инфо - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

24Инфо - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

Канал5 - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

24 Вести - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

Опсервер - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

1tv - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

Press24 - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.

До крајот на годината трговски претставништва во Германија, Турција и САД

Вечер - 17.02.2019

До крајот на годината се очекува да бидат отворени канцелариите во Германија, Турција и САД кои се замислени како државни претстаништва за привлекување странски инвестиции, но и како центри од каде ќе се нудат производи од економијата.