TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Сон Верба Љубов“- целовечерен концерт на Дуке Бојаџиев во Македонската филхармонија

Република - 16.04.2018

По пауза од две години, еден од најистакантите македонски композитори, Дуке Бојаџиев, кој долги години живее и работи во Њујорк, повторно ќе настапи пред македонската публика со два последователни концерти во Скопје на 11 и 12 мај во новиот објект ...

Грб до грб со Дуке Бојаџиев и Тијана Дапчевиќ Тодевска: По дваесет години повторно заедно

Точка - 16.04.2018

Почитта и љубовта меѓу двајца пријатели не може да ја загрози ниту една географска далечина. Тој е на едната страна од светот, во Њујорк, а таа во Белград. Но, се сакаат и се дружат како и од првиот ден кога се запознале и кога биле деца.

Целовечерен концерт на Дуке Бојаџиев во Македонската филхармонија

Ladybook - 16.04.2018

По пауза од две години, еден од најистакантите македонски композитори, Дуке Бојаџиев, кој долги години живее и работи во Њујорк, повторно ќе настапи пред македонската публика со два последователни концерти во Скопје на 11 и 12 мај во новиот објект ...