TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо „Black Friday“, dm донира дел од прометот на здружение против насилство врз жени

Скопје инфо - 25.11.2021

#GIVINGISTHENEWBLACK Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од ...

ДАРУВАЊЕТО Е НОВОТО ЦРНО Купувајте во dm и донирајте за жртвите на насилство!

+инфо - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black“, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

#GIVINGISTHENEWBLACK: dm ги заменува попустите за Black Friday со хуманитарна донација

Црнобело - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

dm ги заменува попустите со хуманитарна донација

Кајгана - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

Ги заменуваат попустите со хуманитарна донација: Од dm трета година по ред го менуваат трендот за Black Friday

Фактор - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

#GIVINGISTHENEWBLACK: dm ги заменува попустите со хуманитарна донација!

Убавина и Здравје - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Givingisthenewblack”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

#Givingisthenewblack

Кафе пауза - 25.11.2021

Оваа година dm остварен на овој ден од сите свои дрогерии, на „ Глас против насилство “. Мисијата на мрежата е справување со проблемите на насилство врз жените и семејно насилство. Минатата година, со помош на своите купувачи и фанови, преку ...

Наместо обезбедување попусти за Black Friday, на 26 ноември под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува ...

Слободен Печат - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот! Водени од филантропскиот принцип, кој е длабоко вкоренет во нашата компанија, ќе се стремиме да ја искористиме нашата позиција на пазарот за создавање на подобро место за живеење за сите нас.

„Giving is the new black” – DM ги заменува попустите со хуманитарна донација!

Либертас - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

Дм со хуманитарна донација за националната мрежа Глас против насилство

МКД - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот - наместо обезбедување на попусти за Блек фрајдеј утре под слоганот „Giving is the new black”, дм ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е длабоко вкоренет во ...

Наместо „Black Friday“, dm донира дел од прометот на здружение против насилство врз жени

Точка - 25.11.2021

Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од филантропскиот принцип, кој е ...

Наместо попусти за Black Friday, dm организира хуманитарна донација

Факултети - 25.11.2021

#GIVINGISTHENEWBLACK Трета година по ред го менуваат трендот: Наместо обезбедување на попусти за Black Friday, на 26 ноември 2021 година, под слоганот „Giving is the new black”, dm ги заменува попустите со хуманитарна донација! „Водени од ...