TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Фактор - 18.02.2019

Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и атрактивен амбиент како резултат на модерниот дизајн, на корисниците им нуди можност одблиску да се запознаат со врвните услуги и решенија.

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Бизнис Вести - 18.02.2019

Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и атрактивен амбиент како резултат на модерниот дизајн, на корисниците им нуди можност одблиску да се запознаат со врвните услуги и решенија.

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Денар - 18.02.2019

Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и атрактивен амбиент како резултат на модерниот дизајн, на корисниците им нуди можност одблиску да се запознаат со врвните услуги и решенија.

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Црнобело - 18.02.2019

Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и атрактивен амбиент како резултат на модерниот дизајн, на корисниците им нуди можност одблиску да се запознаат со врвните услуги и решенија.

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Факултети - 18.02.2019

Продавницата нуди врвна услуга од тимот на искусни продажни агенти, одличен преглед на уредите и мултимедијално искуство за корисниците Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и ...

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Точка - 18.02.2019

Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и атрактивен амбиент како резултат на модерниот дизајн, на корисниците им нуди можност одблиску да се запознаат со врвните услуги и решенија.

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Екран - 18.02.2019

Продавницата нуди врвна услуга од тимот на искусни продажни агенти, одличен преглед на уредите и мултимедијално искуство за корисниците Македонски Телеком продолжува со реновирање на продавниците низ државата, процес со којшто, освен нов и ...