TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Андоновиќ: Битка за целосна политичка и воена контрола на Балтикот?

Слободен Печат - 16.05.2022

Денеска започнува е воената вежби на НАТО со кодно име „Еже“, најголеми во историјата на Балтикот. Вежбите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и ќе учествуваат 15.000 војници од десет различни земји, вклучувајќи ги Велика ...

Во Естонија почнува воена вежба на НАТО, најголемата во историјата на Балтикот

Макфакс - 16.05.2022

Голема вежба на НАТО, најголема во историјата на Балтикот, ќе се одржи денеска, јавува Би-Би-Си. Вежбите се изведуваат под кодното име „Еж“. Вежбите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели каде ќе учествуваат 15.000 војници од десет ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Бизнис Вести - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

НАТО ги започна воените вежби во Естонија

Слободен Печат - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО , што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Почнува голема воена вежба на НАТО во Естонија

А1 On - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

24Инфо - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Независен - 16.05.2022

Естонија – Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Кајгана - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Опсервер - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Сител - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Frontline - 16.05.2022

И покрај фактот што воените вежби беа планирани многу пред Русија да ја започне инвазијата на Украина, тие ќе се одржат во време на значително поголеми тензии меѓу НАТО и Москва. Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Либертас - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија започнува воена вежба на НАТО, најголемата во историјата на Балтикот

Точка - 16.05.2022

Голема вежба на НАТО, најголема во историјата на Балтикот, ќе се одржи денеска, јавува Би-Би-Си. Вежбите се изведуваат под кодното име „Еж“. Вежбите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели каде ќе учествуваат 15.000 војници од десет ...

Во Естонија започнува воена вежба на НАТО, најголемата во историјата на Балтикот

24Инфо - 16.05.2022

Голема вежба на НАТО, најголема во историјата на Балтикот, ќе се одржи денеска, јавува Би-Би-Си. Вежбите се изведуваат под кодното име „Еж“. Вежбите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели каде ќе учествуваат 15.000 војници од десет ...

Во Естонија започнува воена вежба на НАТО, најголемата во историјата на Балтикот

MTM - 16.05.2022

Голема вежба на НАТО, најголема во историјата на Балтикот, ќе се одржи денеска, јавува Би-Би-Си. Вежбите се изведуваат под кодното име „Еж“. Вежбите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели каде ќе учествуваат 15.000 војници од десет ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

MakPress - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија започнува воена вежба на НАТО, најголемата во историјата на Балтикот

Centar - 16.05.2022

Голема вежба на НАТО, најголема во историјата на Балтикот, ќе се одржи денеска, јавува Би-Би-Си. Вежбите се изведуваат под кодното име „Еж“. Вежбите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели каде ќе учествуваат 15.000 војници од десет ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

Lider - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат 15.000 војници од ...

Во Естонија почнуваат големи воени маневри на НАТО

CivilMedia - 16.05.2022

Во Естонија денеска почнуваат големи воени маневри на НАТО, што се сметаат за едни од најголемите одржани досега во историјата на Балтикот, пренесува МИА. Маневрите ќе се одржат во Естонија во текот на следните две недели и во нив ќе учествуваат ...