TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Совет за етика: Изјавата на Заев е недолична и несоодветна за носител на јавна функција

А1 On - 14.08.2019

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи суетен новинар да ја симне Владата од власт, СЕММ ја оценува како недолична и несоодветна од носител на јавна функција. Улогата на власта во демократијата во ниеден случај не смее да ...

ССНМ: Изјавата на Заев е сосема спротивна од она за кое се залагаше и ветуваше

Фактор - 14.08.2019

Изјавата на премиерот е сосема спротивна на она што тој се залагаше и ветуваше борба против нападите врз медиумските работници. Ова стои во реакцијата на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници во која бараат премиерот да се извини.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

+инфо - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

Тамара Чаушидис: Oва е напад на новинарството и на новинарите

Опсервер - 14.08.2019

Не се сомневам дека новинарските организации #ЗНМ #ССНМ Совет за етика ќе реагираат на непримерната изјава на премиерот Заев и ќе застанат во одбрана на колегата Бранко Героски. Сигурна сум дека нема да го остават сам во оваа ситуација, затоа што ...

СЕММ: Изјавата за суетен новинар е недолична за премиер

+инфо - 14.08.2019

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи суетен новинар да ја симне Владата од власт, Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) ја оценува како недолична и несоодветна од носител на јавна функција.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

А1 On - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

Чаушидис: Oва е напад на новинарството и на новинарите

365 - 14.08.2019

Не се сомневам дека новинарските организации #ЗНМ #ССНМ Совет за етика ќе реагираат на непримерната изјава на премиерот Заев и ќе застанат во одбрана на колегата Бранко Героски. Сигурна сум дека нема да го остават сам во оваа ситуација, затоа што ...

И Совет за етика во медиумите на Македонија со осуда за изјавата на премиерот

OhridNews - 14.08.2019

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи суетен новинар да ја симне Владата од власт, СЕММ ја оценува како недолична и несоодветна од носител на јавна функција. Улогата на власта во демократијата во ниеден случај не смее да ...

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Радио МОФ - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски (ССНМ) работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која, велат тие, премиерот покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

Тамара Чаушидис: Етикетирањето на новинарите е обид да се оцрни работата која не ви се допаѓа или ве загрозува

+инфо - 14.08.2019

Не се сомневам дека новинарските организации # ЗНМ # ССНМ Совет за етика ќе реагираат на непримерната изјава на премиерот Заев и ќе застанат во одбрана на колегата Бранко Героски. Сигурна сум дека нема да го остават сам во оваа ситуација, затоа што ...

Совет за етика: Изјавите на Заев се недолични за носител на јавна функција

Макфакс - 14.08.2019

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи суетен новинар да ја симне Владата од власт, Советот за етика во медиумите (СЕММ) ја оценува како недолична и несоодветна за носител на јавна функција.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Локално - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

СЕММ: Изјавата на Заев недолична и несоодветна од носите на јавна функција

Канал5 - 14.08.2019

Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи суетен новинар да ја симне Владата од власт, СЕММ ја оценува како недолична и несоодветна од носител на јавна функција. Улогата на власта во демократијата во ниеден случај не смее да ...

ССНМ: Непримерни изјави на политичари ја загрозуваат безбедноста на новинарите

Нова ТВ - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Зае во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Опсервер - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Макфакс - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Курир - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

24Инфо - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен”.

ССНМ се налути на Заев и побара извинување

Фокус - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

4NEWS - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Сител - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

И ССНМ со осуда на вчерашната изјава на Заев

Р.С.Европа - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“, реагираше денеска ССНМ, на вчерашната изјава на ...

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

CivilMedia - 14.08.2019

“Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“, се вели во рекацијата на ССНМ.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Press24 - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Centar - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Точка - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

24 Вести - 14.08.2019

„Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

Реакции и осуди за изјавата на премиерот Заев

Академик - 14.08.2019

Здружението на новинарите на Македонија остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев, во која тој кажа дека нема да дозволи некој суетен новинар да ја симне оваа влада од власт. Ваквиот агресивен говор кон новинарите од страна на претседателот ...

ССНМ: Заев да се извини и да внимава што зборува за новинарите

Слободен Печат - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Вечер - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува

Expres - 14.08.2019

И Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници ја осуди изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

PressingTV - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Скопје инфо - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

1tv - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

MakPress - 14.08.2019

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите

Либертас - 14.08.2019

14 август 2019 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници остро ја осудува изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој покажа голема доза на нетрпеливост кон неименуван новинар нарекувајќи го „суетен“.