TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција продава 5% од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ

А1 On - 13.02.2018

Грчката Влада понуди на продажба пет проценти од државните акции во телекомуникациска компанија ОТЕ. Продажбата на државниот имот е една од обврските што Грција ги презеде пред европските и меѓународните кредитори, со цел да ги добие потребните ...

Ветено-сторено: Грција го продава уделот во ОТЕ телеком

Денар - 13.02.2018

Грчката државна приватизациона агенција соопшти дека објавила тендер за продажба на пет проценти удел во компанијата ОТЕ телеком. Рокот за поднесување на понуди е до 15-ти март. Грција, според своите договори за меѓународна помош, се обврза да ...

Грција продава пет отсто од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ

24 Вести - 13.02.2018

Грчката Влада понуди на продажба пет проценти од државните акции во телекомуникациска компанија ОТЕ. Продажбата на државниот имот е една од обврските што Грција ги презеде пред европските и меѓународните кредитори, со цел да ги добие потребните ...

Грција го продава уделот во ОТЕ

Вечер - 13.02.2018

Грчката државна приватизациона агенција соопшти дека објавила тендер за продажба на пет проценти удел во компанијата ОТЕ телеком. Рокот за поднесување на понуди е до 15-ти март. Грција, според своите договори за меѓународна помош, се обврза да ...

Грција продава пет отсто од акциите во телекомуникацискиот гигант ОТЕ

ТВ21 - 13.02.2018

Грчката Влада понуди на продажба пет проценти од државните акции во телекомуникациска компанија ОТЕ. Продажбата на државниот имот е една од обврските што Грција ги презеде пред европските и меѓународните кредитори, со цел да ги добие потребните ...