TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црн хумор или само забава? Распродадени лото ливчињата со бројот на корона кризата

Кајгана - 21.11.2020

Љубителите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа ливчињата од традиционалната божиќна лотарија со броеви поврзани со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означува датумот на почетокот на епидемијата во земјата.

Божиќна лотарија во Шпанија се претвори во корона лудило: „Тепачка“ за ливчињата со броеви поврзани со коронакризата

Вечер Прес - 21.11.2020

Фановите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа тикетите на традиционалната Божиќна лотарија со броеви кои имаат врска со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означи датумот на почетокот на епидемијата во таа земја.

Шпанците ги разграбале ливчињата за Божиќна лотарија со броеви на коронакризата

Канал5 - 20.11.2020

Коронавирусот не само што влијае на физичките односи меѓу луѓето во Шпанија, туку и на нивното однесување кога купуваат ливчиња за традиционалната Божиќна лотарија. Кога купувале ливчиња, жителите масовно избрале броеви поврзани со пандемијата, па ...

Црн хумор или само забава? Распродадени лото ливчињата со бројот на корона кризата

Во Центар - 21.11.2020

Љубителите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа ливчињата од традиционалната божиќна лотарија со броеви поврзани со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означува датумот на почетокот на епидемијата во земјата.