TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Децата ја сменија Анџелина Џоли- сака да оди во панк клубови

Канал5 - 11.09.2019

Холивудската актерка и режисерка Анџелина Џоли за британското списание Hello раскажува како децата , од кои повеќето се тинејџери ја смениле. Од шесте деца , кои Анџелина ги посвои заедно со Бред Пит , само близнаците Вивиен и Нокс имаат 11 години , ...

Децата ја сменија Анџелина Џоли- сака да оди во панк клубови

Скопје24 - 11.09.2019

Холивудската актерка и режисерка Анџелина Џоли за британското списание Hello раскажува како децата , од кои повеќето се тинејџери ја смениле. Од шесте деца , кои Анџелина ги посвои заедно со Бред Пит , само близнаците Вивиен и Нокс имаат 11 години , ...