TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Стара камп приколка од 20 квадрати ја претвориле во сопствен дом: Со добра организација сè е возможно!

Слободен Печат - 14.05.2021

Хилда и Михаел успеале во 20 квадрати да го спакуваат сето она што им е потребно за животот. Тие се чист доказ дека со малку фантазија и со добра организација се е возможно. Од стариот кампер тие направиле дом од соништата во кој сега живеат.

Старата камп-приколка од 20 квадрати ја претвориле во куќа од соништата: Сè е возможно со добра организација! (ВИДЕО)

Убавина и Здравје - 14.05.2021

Сега сите им завидуваат поради ваквиот дом Хилда и Михаел успеале во 20 квадрата да спакуваат сè што им треба за живот. Тие се чист доказ дека со малку имагинација и со добра организација, сè е возможно.

(ВИДЕО+ФОТО) СТАРА КАМП ПРИКОЛКА ПРЕТВОРИЛЕ ВО КУЌА ОД СОНИШТАТА: Со добра организација се е можно!

Екран - 14.05.2021

Сега сите им завидуваат на ваквиот дом… Хилда и Мајкл успеаја да спакуваат се што им треба за живот во 20. квадратни метри. Тие се јасен доказ дека со малку фантазија и добра организација, сè е можно.

Стара камп приколка од 20 квадрати ја претвориле во куќа од соништата (ВИДЕО)

Кумановски м. - 14.05.2021

Хилда и Мајкл успеале да спакуваат се што им треба за живот на 20 квадратни метри. Тие се јасен доказ дека со малку фантазија и добра организација, сè е можно. Од стара камп приколка направиле куќа од соништата во која сега живеат.

Од стара приколка направиле куќа од соништата, погледнете како изгледа овој дом (ВИДЕО)

Курир - 14.05.2021

Хилда и Мајкл успеале да спакуваат се што им треба за живот на 20 квадратни метри. Тие се јасен доказ дека со малку фантазија и добра организација, сè е можно. Од стара камп приколка направиле куќа од соништата во која сега живеат.