TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во вторник средба на министрите за енергетика на САД и Русија

Стандард - 23.06.2018

Министрите за енергетика на САД и Русија, Рик Пери и Александар Новак, треба да се сретнат идната недела во Вашингтон, во време кога претседателот Доналд Трамп заговара зголемување на производството на нафта, објави синоќа „Волстрит џурнал“, јави ...

„Волстрит џурнал“: Во вторник средба на министрите за енергетика на САД и Русија

А1 On - 23.06.2018

Министрите за енергетика на САД и Русија, Рик Пери и Александар Новак, треба да се сретнат идната недела во Вашингтон, во време кога претседателот Доналд Трамп заговара зголемување на производството на нафта, објави синоќа „Волстрит џурнал“, јави ...

„Волстрит џурнал“: Во вторник средба на министрите за енергетика на САД и Русија

Локално - 23.06.2018

Министрите за енергетика на САД и Русија, Рик Пери и Александар Новак, треба да се сретнат идната недела во Вашингтон, во време кога претседателот Доналд Трамп заговара зголемување на производството на нафта, објави синоќа „Волстрит џурнал“, јави ...

Министрите за енергетика на САД и Русија ќе се сретнат во Вашингтон?

Н.Македонија - 24.06.2018

Министрите за енергетика на САД и Русија, Рик Пери и Александар Новак, треба да се сретнат идната недела во Вашингтон, во време кога претседателот Доналд Трамп заговара зголемување на производството на нафта, објави синоќа „Волстрит џурнал“, јави ...