TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gorenje: Дизајниран за да ви го олесни животот. Веќе 70 години

Црнобело - 14.02.2020

Со јасна визија за едноставен и пријатен живот, Gorenje успева да остане меѓу водечките компании на пазарот за производство на белата техника. Својот почеток го бележи од далечната 1950 година, како мала работилница сместена во идиличната селска ...

Горење: Дизајниран за да ви го олесни животот веќе 70 години

+инфо - 14.02.2020

Со јасна визија за иднината, Gorenje продолжува да нуди голем број на значајни решенија за поедноставен живот – бидејќи едноставноста е важна. Со јасна визија за едноставен и пријатен живот, Gorenje успева да остане меѓу водечките компании на ...

Gorenje: Дизајниран за да ви го олесни животот. Веќе 70 години

Точка - 14.02.2020

Со јасна визија за едноставен и пријатен живот, Gorenje успева да остане меѓу водечките компании на пазарот за производство на белата техника. Својот почеток го бележи од далечната 1950 година, како мала работилница сместена во идиличната селска ...