TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албумот на Панини за СП Русија 2018 – интересно и изгор скапо хоби

Слободен Печат - 16.04.2018

Дваесет и првото Светско првенство во фудбал ќе се одржи од 14. јуни до 15. јули годинава во Русија. Со години омилено хоби на фановите, како загревање пред почетокот на Мундијалот, е собирањето на албумот со самолепливи сликички на Панини.

Четири години ги следиме и мислиме тимовите за албум за светско првенство, вели директорот на „Панини“

Сакам да кажам - 15.04.2018

Кога се подготвува албум за светско фудбалско првенство, секогаш постои можност во него да се најдат и играчи кои нема да настапат. „Панини груп“, светскиот лидер на полето на албуми со самолепливи сликички, за претстојниот Мундијал во Русија ...

Албумот на Панини за СП Русија 2018 - интересно и скапо хоби

Кајгана - 16.04.2018

Скопје, 16 април 2018 (МИА) - Дваесет и првото Светско првенство во фудбал ќе се одржи од 14-ти јуни до 15-ти јули годинава во Русија. Со години омилено хоби на фановите, како загревање пред почетокот на Мундијалот, е собирањето на албумот со ...

Албумот на Панини за СП Русија 2018 – интересно и скапо хоби

CivilMedia - 16.04.2018

Дваесет и првото Светско првенство во фудбал ќе се одржи од 14-ти јуни до 15-ти јули годинава во Русија. Со години омилено хоби на фановите, како загревање пред почетокот на Мундијалот, е собирањето на албумот со самолепливи сликички на Панини.

Албумот на Панини за СП Русија 2018 – интересно и скапо хоби

Орбис - 16.04.2018

Дваесет и првото Светско првенство во фудбал ќе се одржи од 14-ти јуни до 15-ти јули годинава во Русија. Со години омилено хоби на фановите, како загревање пред почетокот на Мундијалот, е собирањето на албумот со самолепливи сликички на Панини.

Пополнување на албумот за СП Русија 2018 на „Панини“ ќе ве кошта ѓавол и пол

365 - 16.04.2018

Дваесет и првото Светско првенство во фудбал ќе се одржи од 14. јуни до 15. јули годинава во Русија. Со години омилено хоби на фановите, како загревање пред почетокот на Мундијалот, е собирањето на албумот со самолепливи сликички на Панини.