TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев смета дека можеби местото за лидерска е кај шефот на државата

МКД - 19.07.2019

Во врска со изјавата на претседателот Стево Пендаровски дека местото за лидерска средба е кај шефот на државата, премиерот, Зоран Заев денес на прес-конференција одговарајќи на новинарско прашање рече дека ако и другите лидери се согласат, местото ...

Лидерската откажана, Пендаровски се нуди за домаќин

Р.С.Европа - 19.07.2019

Лидерската средба, која премиерот Зоран Заев ја закажа за денеска е откажана. Претседателот Стево Пендаровски, пак, вели дека вистинското место за лидерска средба е кај претседателот. Лидерска средба денеска нема да има.

Огненовски: Лидерската средба на манипулаторите на столетието се откажа

AKO - 19.07.2019

,,Лидерски средби, се само обично заведување на народот дека политичарите од партиите кои ја практицирале и ја практицираат власта мислат и на народот и на државата. Денес требаше, не знаеме веќе по кој пат ќе се одржи таканаречена лидерска средба, ...

Заев нема против лидерска во вила Водно

+инфо - 19.07.2019

Премиерот Зоран Заев нема ништо против ако се согласат и другите претседатели на паертии лидерска средба да свика шефот на државата Стево Пендаровски. Пендаровски претходно изјави дека местото за лидерска средба е кај шефот на државата.

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај мене

+инфо - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. – Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Ќе има ли лидерска кај Пендаровски?

Фактор - 19.07.2019

Премиерот, Зоран Заев денес на прес-конференција изјави дека ако и другите лидери се согласат, местото на лидерската средба може да биде и во претседателската вила на Водно, кај шефот на државата, Стево Пендаровски.

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Сител - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Независен - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

MTM - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Канал5 - 19.07.2019

Претседателот на Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Нова ТВ - 19.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското место за ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Локално - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

24Инфо - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски смета дека лидерската средба треба да биде кај него

Фокус - 19.07.2019

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

1tv - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинско место за лидерска е кај претседателот на државата

Press24 - 19.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското место за ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Либертас - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

24 Вести - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај претседателот

Курир - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. –Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски ги кани лидерите на партиите кај него на средба

Република - 19.07.2019

Претседателот на Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

Опсервер - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинско место за лидерска средба е кај претседателот на државата

Слободен Печат - 19.07.2019

Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското место за лидерската средба е кај претседателот, вели Пендаровски.

Пендаровски смета дека лидерската средба треба да биде кај него

Вечер - 19.07.2019

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека ...

Пендаровски: вистинско место за лидерска средба е кај шефот на државата

Нетпрес - 19.07.2019

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски, смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека ...

Пендаровски: Не сакам да ја поткопувам иницијативата на премиерот, но сметам дека вистинско место за лидерска е кај ...

Пулс24 - 19.07.2019

Претседателот на државава, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското место ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

iPortal - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

МКД - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. „Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Лидерска средба треба да е кај шефот на државата

CivilMedia - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. – Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

ММС - 19.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам ...

Пендаровски: Вистинското место за лидерска е кај шефот на државата

MakPress - 19.07.2019

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека ...

Пендаровски смета дека лидерската треба да се одржи кај него

Скопје1 - 19.07.2019

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека ...

Пендаровски: Не сакам да го поткопувам премиерот, ама кај шефот на државата е вистинското место за лидерска

Денешен - 19.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека вистинското место за лидерската средба е кај шефот на државата. -Не би сакал да ја поткопувам иницијативата на премиерот за лидерска средба за важни прашања, сепак сметам дека вистинското место за ...