TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отсекогаш сме се прашувале- дали е опасно да испиеме кафе кое стоело со часови?

Денар - 12.07.2019

Овој омилен пијалок најдобро е да го испиете веднаш, но дали смеете (безгрижно) да го испиете и по долгото стоење? Нивото на ризик зависи од тоа дали сте подготвиле обично црно кафе или можеби сте го измешале со млеко.

Дали е опасно да испиеме кафе кое стоело со часови?

Локално - 12.07.2019

Овој омилен пијалок најдобро е да го испиете веднаш, но дали смеете (безгрижно) да го испиете и по долгото стоење? Нивото на ризик зависи од тоа дали сте подготвиле обично црно кафе или можеби сте го измешале со млеко.