TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оваа градежна сезона ќе се реконструира Офицерскиот дом во Битола

Тера - 16.05.2019

Општина Битола го доби Договорот за реставрирање и адаптирање на Офицерски дом заедно со партерно уредување, со што е комплетирана целосната документација за отпочнување на санација на Офицерскиот дом во Битола.

Офицерскиот дом во Битола конечно ги собра сите потписи и средства за да се реновира

Сакам да кажам - 15.05.2019

Оваа градежна сезона конечно ќе почне да се реставрира Офицерскиот дом во Битола, откако договорот за комплетна внатрешна и надворешна обнова ги доби сите потребни потписи, соопшти градоначалничката Наташа Петровска.

Тендерската постапка за офицерскиот дом може да започне

Скопје1 - 15.05.2019

Во текот на вчерашниот ден Општина Битола го доби Договорот за реставрирање и адаптирање на Офицерски дом заедно со партерно уредување, со што е комплетирана целосната документација за отпочнување на санација на Офицерскиот дом во Битола.